Rhino Gold Gel

Vrei un penis la fel de mare ca al africanilor?
318RON *
159RON *

Timpul rămas până la expirarea acestei oferte speciale

 • 0
  0
  ore
 • 1
  5
  minute
 • 0
  0
  secunde
* Atrageti atentia, taxa TVA se poate schimba in functie de tara, in care faceti comanda pentru produsele noastre.
Acum este posibil!
 • Mărirea naturală a penisului de la 3 la 7 cm
 • Erecție puternică care durează până la 3 ore fără întrerupere
 • 100% componente naturale
Oamenilor li s-a ascuns acest lucru timp de mai multe secole!

Oamenii de știință au vizitat insula Tabuaeran și au descoperit acolo un trib care a dezvăluit secretul extinderii penisului.

De fapt, africanii nu au avut penisuri uriașe dintotdeauna. Totul a început cu aproximativ 300 de ani în urmă, când bărbații de pe insula Tabuaeran au început să aplice pe penisuri un unguent special, preparat după o rețetă a șamanului lor.

Acesta nu doar că i-a ajutat să-și mărească penisul, ci le-a și îmbunătățit potența.

Tradiția continuă încă. De aceea, bărbații acestui trib au cele mai mari penisuri din lume și sunt considerați cei mai buni amanți.

Băștinașii știu câte ceva despre actul iubirii
 • Actul sexual standard dintre bărbat și femeie durează între 2 și 4 ore.
 • Bărbatul își poate satisface partenera timp de 3-4 ore fără întrerupere.
 • Dimensiunea medie a penisului bărbaților din acest trib este de 27,5 cm.
Rhino Gold Gel
rezultatul tradițiilor și al tehnologiilor moderne

Atunci când savanții au reușit să obțină rețeta unguentului „magic”, au reușit să o recreeze și să îmbunătățească produsul, pentru producția în masă. Așa a apărut Rhino Gold Gel.

 • Cum funcționează?

  Penisul bărbatului este format din numeroase țesuturi erectile.

  Atunci când bărbatul se excită, acestea sunt umplute cu sânge, astfel apărând erecția. Cu cât sunt mai dense țesuturile erectile, cu atât este mai mare penisul bărbatului. Cu cât fluxul de sânge este mai mare, cu atât este mai puternică erecția.

 • Rhino Gold Gel

  penetrează în țesuturile erectile și contribuie la regenerarea rapidă a celulelor. Țesuturile sunt alungite și devin mai rigide, iar penisul crește. Datorită umplerii vaselor de sânge, fluxul sanguin se îmbunătățește și erecția devine mai puternică și durează mai mult.

Care este secretul Rhino Gold Gel?
 • FRUNZĂ DE DAMIANA

  Afrodiziac natural, mărește libidoul și rezistența, previne disfuncția erectilă și infertilitatea, stimulează terminațiile nervoase, îmbunătățește senzațiile plăcute și orgasmul, elimină oboseala și stresul, normalizează echilibrul hormonal, stabilizează sistemul urogenital.

 • MUIRA PUAMA

  Afrodiziac puternic, îmbunătățește aspectele fiziologice și psihologice ale sexului, crește libidoul, previne apariția disfuncției erectile, ameliorează hiperexcitarea, stimulează diviziunea celulelor penisului, crește lungimea penisului și grosimea acestuia.

 • MACA PERUVIANĂ

  Stimulează creșterea și diviziunea celulelor penisului, mărește cantitatea și calitatea spermei, întărește pereții vaselor penisului, protejează împotriva infecțiilor urogenitale, previne ejacularea prematură, crește rezistența, activează sinteza testosteronului, crește sensibilitatea, îmbunătățește senzațiile și prelungește orgasmul.

L-ARGININĂ

Crește producția de testosteron, țesuturile erectile și rădăcina penisului devenind mai dense; ca urmare, penisul devine nu doar mai lung, ci și mai gros.

Informații directe
NELU POPA
Savant, unul dintre creatorii Rhino Gold Gel

Am studiat fenomenul sistemelor genitale ale bărbaților africani și motivul pentru care penisurile lor sunt mult mai mari comparativ cu standardul din întreaga lume. În sfârșit, am reușit să găsim un trib african izolat și am aflat rețeta pentru mărirea penisului și potența sănătoasă de la acești oameni.

Înainte să începem să lucrăm la Rhino Gold Gel, am efectuat o mulțime de teste care au demonstrat eficiența interacțiunii componentelor naturale. Am adăugat încă o componentă importantă. Așa a apărut Rhino Gold Gel - primul supliment natural și sigur pentru mărirea penisului și îmbunătățirea erecției.

În curând, fiecare bărbat va putea să aibă un penis la fel de mare ca al africanilor.
Potrivit ultimelor cercetări asupra suplimentului Rhino Gold Gel, bărbații cu vârste între 20 și 60 de ani obțin rezultate excelente.
 • În etapa de testare, 37 de bărbați din România au testat Rhino Gold Gel. Fiecare dintre aceștia a observat că penisul a crescut cu 3-5 cm.

 • Funcția erectilă a fost restabilită la 87% dintre participanții la test, datorită suplimentului Rhino Gold Gel. Durata medie a primului act sexual a fost de 40 de minute.

Ei au încercat deja Rhino Gold Gel și își împărtășesc rezultatele:
 • Vlad
  Sincer să fiu, nu credeam că va funcționa! Eu și încă un prieten am comandat, doar pentru distracție. Penisul lui a crescut cu 3 cm, iar al meu - cu 5 cm! Nu știam că dimensiunea este ATÂT de importantă pentru femei! Acum, nu eu sunt cel care sună înapoi după sex, ci femeile! E extraordinar!
 • Cristian
  Dacă vrei să te bucuri de sex uimitor, Rhino Gold Gel este excelent! Erecția durează ORE ÎNTREGI! Dacă îl folosești regulat, poți chiar să-ți controlezi orgasmul. Cât despre creștere, penisul meu era deja destul de lung - 19 cm - dar a mai crescut cu 2 cm. Natura știe când este timpul să se oprească.
 • Sergiu
  Aveam probleme cu fetele din cauza penisului mic. Eram pregătit să mă operez, dar am decis să încerc Rhino Gold Gel mai întâi. Penisul meu a crescut cu 4 cm într-o lună. E mult pentru mine! Acum am o dimensiune medie!